Q&A

Često postavljana pitanja o našim uslugama i nekretninama

Uz saradnju sa renomiranim advokatskim kancelarijama, uz potpunu pravnu podršku koja je angažovana za svakog pojedinačnog klijenta, vršimo izradu Ugovora, kao i drugih pratećih pravnih akata u cilju realizacije kupoprodaje i zakupa nepokretnosti.Naši advokati se u potpunosti posvete svakom pojedinačnom pravnom pitanju kroz sve faze kupoprodaje nepokretnosti, od provere validnosti dokumentacije, pa do izrade pravnih akata i Ugovra, do zakazivanja overe pred nadležnim Javnim beležnikom. Uz asistenciju naših partnera, renomiranih advokata, Vaša kupoprodaja će biti sigurna.

Proveru i validnost celokupne dokumentacije koja se odnosi na nepokretnost, vrše naši partneri, renomirani advokati sa dugogodišnjim iskustvom u realizaciji Ugovornih odnosa za kupoprodaju i davanje u zakup nepokretnosti.

Pribavljanje celokupne dokumentacije koja je potrebna za overu Ugovora o kupoprodaji nepokretnosti, proveru iste, izradu Ugovora o kupoprodaji nepokretnosti, slanje iste Javnom beležniku i zakazivanje overe Ugovora, mi obavljamo za Vas, odnosno, prevashodno naši partneri, renomirani advokati sa dugogodišnjim iskustvom u realizaciji Ugovornih odnosa za kupoprodaju nepokretnosti.

Na potpuno posvećen način, naši licencirani agenti za posredovanje u prodaji i za kupunepokretnosti, vrše posredovanje i vode pregovore između zainteresovanih lica u cilju realizacije kupovine nepokretnosti. Pregovori uključuju dogovaranje u vezi sa cenom, određivanje rokova predaje nekretnine, savetovanje u vezi sa određenim ulaganjem u nekretninu, kao i realizaciju pravnih i administrativnih procesa. Posredovanje koje vrše naši agenti se uvek kreće u granicama postavljenih uslova od strane klijenta, na taj način da je interes klijenta uvek na prvom mestu.

Ogroman izazov prilikom odlučivanja da prodate nepokretnost jeste upravo formiranje realne tržišne cene, pa se često postavlja pitanje koja je realna vrednost Vaše nepokretnosti. Naši lincencirani agenti poseduju dugogodišnje iskustvo u posredovanju u prodaji nepokretnosti, kao i naši partneri, pa Vam odgovor na ovo pitanje mogu dati na profesionalan i precizan način.

Naši agenti i partneri i obavljaju terenski rad, u vidu izlaska na teren kako bi neposredno razgledali nepokretnost koju klijent nudi za prodaju ili izdavanje, kao i u cilju izrade profesionalnih fotografija koje bi poslužile za reklamiranje nepokretnosti i oglašavanje iste na zvaničnom sajtu naše agencije i ostalim sajtovima za oglašavanje nepokrentosti. Takođe, moguće je da i Vi izradite svoje fotografije, koje mogu poslužiti našim agentima, pa u tom slučaju nije potreban neposredni izlazak na teren.

Sve nepokretnosti koje se nalaze u ponudi se oglašavaju na našem zvaničnom sajtu www.metropolitanbg.rs, kao i na drugim sajtovima za oglašavanje nepokretnosti sa kojima imamo saradnju , kao što su nekretnine.rs, Halo oglasi, ali i drugi.

Vaša obaveza plaćanja posredničke naknade nastaje u onom trenutku kada se realizuje Predugovor ili Ugovor o kupoprodaji nepokretnosti.

Ne. U saradnji sa kompanijom Metropolitan Real Estate nemate skrivenih troškova, osim ugovorene posredničke naknade. Celukupan dijapazon naših usluga uračunat je u posredničku naknadu i to od angažovanja licenciranog agenta, njegovog posredovanja, oglašavanja nepokretnosti, izlaska na teren, vođenja pregovora, pa do provere dokumentacije od strane našeg stručnog pravnog tima, izrade pravnih akata, obavljanje administrativnih poslova i zakazivanja overe Ugovora pred nadležnim Javnim beležnikom.

Imajući u vidu da mi pre svega zastupamo Vaše interese, naš agent će kontaktirati i Vas i zainteresovanog kupca/zakupca nakon samog razgledanja, pa samim tim imate slobodu da sa agentom komunicirate u vezi sa pregovorima i da u svakom trenutku kažete da li vam uslovi prodaje/izdavanja odgovaraju.

Nakon pribavljanja fotografija vaše nekretnine, naš tim će u roku od 24h postaviti nekretninu onlajn. To znači da će ona u roku od 24 sata biti vidjiva trećim licima i biti spremna za pronalaženje potencijalnih kupaca/zakupaca.

Oglašavanje Vaše nekretnine nije vremenski ograničeno. Ista će biti oglašena sve do trenutka dok se ne realizuje kupoprodaja ili izdavanja iste. Ukoliko se ne iskaže interesovanje za Vašom nepokretnošću u određenom roku nakon oglašavanja, veoma je bitno da zajedničkim naporima pristupimo izvesnim korekcijama cene ili drugim uslovima, te da na taj način budemo konkurentniji na tržištu.

Za više dodatnih informacija pošaljite upit na office@metropolitanbg.rs

Compare listings

Compare
×