O Nama

Metropolitan Real Estate - Pouzdano. Sigurno. Ekskluzivno.

Pronađite savršenu nekretninu za investiciju ili dom iz snova!

U Metropolitan Real Estate-u verujemo da kupovina ili prodaja nekretnine nije i ne treba biti olako shvaćena. Baš zato naš tim sarađuje samo sa najkvalifikovanijim stručnjacima za nekretnine koji imaju bogato znanje o srpskom tržištu, kako lokalnom tako i međunarodnom. Naši agenti za nekretnine posvećeni su klijentima i pružanju kvalitetne usluge tokom procesa. Razumemo da pronalaženje doma nije samo akvizicija; to je takođe i investicija. Bez obzira da li tražite komercijalne ili stambene nekretnine, naši agenti će uzeti u obzir vaš budžet i vaše potrebe tokom svakog prikazivanja, kako biste pronašli nekretninu koja odgovara vašim željama. Mi ćemo vam pomoći u pravnim procesima kao što su prenos vlasništva i hipoteke kao i svim ostalim pravno – tehničkim detaljima.

Na adresi Kosovska br. 32/1, 11000 Beograd, Srbija, možete se informisati o rešenjima prilagođena vašim individualnim potrebama – od urbanih oaza u samom centru Beograda do impresivnih seoskih imanja širom Srbije; tu smo da pružimo podršku na svakom koraku.

Naša vizija je da svakom klijentu pružimo  profesionalnost, dostupnost i pravnu sigurnost. Proverene informacije, profesionalne fotografije i oglašavanje nekretnina su naš prioritet. Naše usluge uključuju  najviši standard kada je u pitanju saradnja sa drugim poslovnim subjektima iz oblasti nekretnina. Težimo da postanemo simbol poverenja u industriji nekretnina.  Potreba svakog našeg klijenta nam je na prvom mestu kao i cilj da nađemo idealno rešenje za vaš topli dom, lokal za iznajmljivanje, pronalaženje komercijalnog prostora ili potencijalnu investiciju u inostranstvu.  Zato često volimo da kažemo:  “Metropolitan Real Estate:  tamo gde je nekretnina uvek u centru pažnje”.

Renomirana advokatska firma, naši partneri, garantuju vam svu pravnu podršku.  Za  sve dodatne  informacije pošaljite nam upit na adresu: office@metropolitanbg.rs. Ujedino vas pozivamo da saznate više na našoj specijalnoj stranici posvećenoj pitanjima i odgovorima: F.A.Q. 

Klijent Na Prvom Mestu - Metropolitan Real Estate

Katja
Agent
Katja
Agent

Kontaktirajte našu licenciranu agentkinju Katju i osigurajte sebi najbolju ponudu na tržištu.

Upoznajte našeg licenciranog agenta Katju

Za vrhunsko iskustvo u oblasti nekretnina, slobodno se obratite našoj licenciranoj agentkinji, Katji, kako biste osigurali najbolju ponudu na tržištu. Katja će vas voditi kroz istraživanje tržišta, posredovati u prodaji i iznajmljivanju nekretnina, kao i voditi pregovore između zainteresovanih strana. Pregovori obuhvataju dogovor o ceni, utvrđivanje rokova predaje nekretnine, pružanje saveta o određenim investicijama i sprovođenje pravnih i administrativnih procesa. Uvek se pridržavamo uslova koje postavi klijent prilikom obavljanja posredovanja, s ciljem da se interesi klijenta uvek stave na prvo mesto.

katja@metropolitanbg.rs

Usluge

 • Istraživanje tržišta i utvrđivanje realne cene
 • Pribavljanje celokupne dokumentacije potrebne za overu Ugovora 
 • Profesionalno fotografisanje lokacije
 • Oglašavanje nekretnine
 • Reklamiranje nekretnine
 • Pokazivanje nekretnine
 • Priprema i izrada ugovora 
 • Provera validnosti dokumentacije
 • Organizacija sastanka sa potencijalnim kupcima
 • Određivanje rokova predaje nekretnine
 • Zakazivanje razgledanja nekretnine
 • Posredovanje u pregovorima između zainteresovanih lica
 • Pregovaranje o zahtevima i ponudama u ime kupca
 • Realizacija pravnih i administrativnih procesa

Compare listings

Compare
×