Cookies

Politika Kolačića (Cookies)

Individualne veb stranice agencije za nekretnine Metropolitan Real Estate  koriste kolačiće koji nam pomažu da pružimo bolje usluge. Korišćenjem veb stranice agencije METROPOLITAN REAL ESTATE, saglasni ste sa upotrebom kolačića u skladu sa podešavanjima vašeg pregledača.

Ako posetite našu veb stranicu i vaš pregledač omogući kolačiće, smatraćemo to prihvatanjem naših uslova o upotrebi kolačića.

Možete promeniti podešavanja pregledača da onemogućite ili sprečite skladištenje kolačića na vašem računaru. Uputstva o tome kako promeniti podešavanja potražite u odeljku za pomoć svakog pregledača.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se mogu poslati vašem pregledaču prilikom posete veb stranicama i skladište se na vašem uređaju (računar ili drugi uređaj sa internet konekcijom, poput pametnog telefona ili tableta). Datoteka kolačića se skladišti u fascikli pregledača. Kolačići obično sadrže ime veb stranice na kojoj su kreirani, njihovo trajanje i vrednost. Pri sledećoj poseti veb stranici, vaš pregledač će ponovo učitati datoteke kolačića i ove informacije će biti poslate nazad veb stranici koja je prvobitno kreirala kolačić. Korišćenje datoteke kolačića koju mi koristimo neće oštetiti vaš računar.

Zašto koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće kako bismo optimalno kreirali i poboljšali kvalitet pruženih usluga, da bismo ih bolje prilagodili vašim potrebama i poboljšali njihovu strukturu i sadržaj. Na veb stranici agencije Metropolitan Real Estate koristimo trajne i privremene kolačiće. Privremeni kolačići ostaju na vašem uređaju dok ne napustite stranicu. Trajni kolačići ostaju na vašem uređaju dok ne isteknu ili ih ručno obrišete. Period tokom kojeg se informacije čuvaju zavisi od vrste datoteke kolačića.

Koristimo nekoliko vrsta kolačića na našim veb stranicama:

Analitičke datoteke kolačića

Korišćenjem analitičkih kolačića možemo prikupljati statističke informacije o načinu na koji koristite naše veb stranice.

Ove tehničke detalje mogu nam reći, na primer, na koje delove veb stranice ste kliknuli, koja je poslednja posećena stranica itd. Ovi kolačići nam pomažu da analiziramo i poboljšamo naše veb stranice u smislu sadržaja, performansi i dizajna. Ako onemogućite ove kolačiće, ne možemo garantovati besprekorno funkcionisanje naših veb stranica.

Neophodne datoteke kolačića

Ove datoteke čine osnovu za rad naših veb stranica i omogućavaju upotrebu osnovnih funkcija kao što su sigurne oblasti ili online plaćanja. Neophodni kolačići služe, na primer, za pamćenje prijave, omogućavanje pristupa sigurnim oblastima bez ponovnog prijavljivanja, automatsko popunjavanje obrazaca itd. Bez ovih kolačića ne možemo pružiti osnovne usluge na našim veb stranicama. Ako onemogućite ove kolačiće, ne možemo garantovati besprekorno funkcionisanje sajtova.

Datoteke kolačića funkcionalnosti

Datoteke kolačića funkcionalnosti nisu neophodne, ali pomažu u poboljšanju funkcionalnosti naše veb stranice. Na primer: raspored sadržaja, itd., tako da ga ne morate ponovo podešavati.

Korišćenjem ovih kolačića pokušavamo da saznamo da li vam je već ponuđena određena usluga ili pružamo informacije sa vaše trenutne lokacije, u slučaju da pristajete da delite ove informacije. Iako korišćenje ovih kolačića zavisi od vaših podešavanja, njihovo onemogućavanje može rezultovati gubitkom nekih od naših pruženih usluga.

Kolačići za oglašavanje

Datoteke kolačića za praćenje oglasa mogu se koristiti na našim veb stranicama radi prikazivanja oglasa prilagođenih vašim interesovanjima. Ovi kolačići mogu prikupljati informacije o vašim navikama pretraživanja na našim veb stranicama. Mogu se koristiti za prepoznavanje vaših ponovljenih poseta bilo kojoj od naših veb stranica koje su deo naše mreže. Na taj način možemo pružiti na našim veb stranicama sadržaj oglasa koji su relevantniji za vas, poboljšati efikasnost ciljanja marketinške komunikacije, ali i ograničiti broj prikazivanja oglasa i meriti efikasnost reklamnih kampanja.

Compare listings

Compare
×